Nexus Prime din nou pe web prea devreme! Samsung Galaxy Nexus are acum si poster si specificatii!

2.523 ori
<b>Nexus Prime din nou pe web prea devreme! Samsung Galaxy Nexus are acum si poster si specificatii!</b>articol in curs de...

La 11 zile după bomba Mobilissimo.ro cu imaginile și clipul în premieră cu Nexus Prime vine încă o bombă, de această dată la câteva ore înainte de anunțul oficial al telefonului. De această data facem cunostiinta cu device-ul sub numele de Galaxy Nexus, prezentat într-un poster oficial din Asia, ajuns pe web din greseala.

Evident poate fi vorba de o editare în Photoshop, dar povestea pare autentică. Din fericire avem și o listă de specificații de aceasta dată, una care sună destul de credibil. Iat-o:

  • CPU: TI OMAP 4460, 1.2GHz dual core, PowerVR SGX 540 GPU
  • Memorie: 1 GB RAM, 16/32 GB ROM
  • Display: 4.7 inchi, Super AMOLED HD, 1280 x 720 pixeli
  • Conectivitate: NFC, WiFi Bluetooth 3.0, GPS, posibil și LTE
  • Camera: 5MP principală, 1.3MP frontală
  • Baterie: 1750 mAh

Pe poster este mentionat și un anume Android 4.0, adică Ice Cream Sandwich, care va fi anunțat oficial în Hong Kong mâine la 5 dimineața ora României împreună cu Nexus Prime. Telefonul are numele de cod cordial "Tuna/Tuna 4G" și aflăm că va cântări 135 de grame și va măsura doar 8.8 mm în grosime, respectiv 11.5 mm în cea mai groasă parte a sa. Fals sau real? Voi ce spuneți?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×