iPhone 4G: ce stim pana acum si un concept promitator

1.753 ori
<b>iPhone 4G: ce stim pana acum si un concept promitator</b>Pana ce tabletul Apple ne va lua mintile saptamana viitoare, facem o pauza si ne ocupam de viitorul model iPhone, pe care speculatiile il numesc deja iPhone 4G. Terminalul este prezent sub forma de concept in imaginea urmatoare si aflam si care vor fi...

Pana ce tabletul Apple ne va lua mintile saptamana viitoare, facem o pauza si ne ocupam de viitorul model iPhone, pe care speculatiile il numesc deja iPhone 4G. Terminalul este prezent sub forma de concept in imaginea urmatoare si aflam si care vor fi dotarile potentiale ale noului model, mai jos.

Practic, imaginea care incheie acest articol contine majoritatea speculatiilor facute in legatura cu iPhone 4G, de la tipul de ecran incorporat la procesorul sau. Astfel, aflam ca sansele ca noul iPhone sa includa o camera de 5 megapixeli sunt de 90%, la fel ca si posibilitatea ca el sa incorporeze un display OLED.

Procentul scade la 80% in privinta includerii unui procesor dual core si a unei cantitati mai mari de RAM decat predecesorul sau, in vreme ce utilizarea unui blitz LED primeste sanse de doar 50%. O carcasa touch sensitive are probabilitatea de 75% sa ajunga pe noul iPhone, in vreme ce o camera frontala pentru videoconvorbiri este in proportie de 70% probabila.

La capitolul memorie, iPhone 4G va fi probabil (60%) dotat cu un 64 GB NAND Flash, iar cea mai mare posibilitatea o are perioada de lansare a terminalui, aparent "undeva" intre mai si iulie, cu o probabilitate de 99%.

iPhone 4G concept

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×