Motorola MOTOROI isi face aparitia in clipuri promotionale coreene (Video)

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.080 ori
<b>Motorola MOTOROI isi face aparitia in clipuri promotionale coreene (Video)</b>Proaspat lansatul handset Android 2.0 din Korea, Motorola MOTOROI este prezentat in 3 clipuri promotionale locale, in care o voce calma si linistitoare ne informeaza in legatura cu dotarile sale. Primul dintre aceste clipuri poate fi vizualizat mai jos si...

Proaspat lansatul handset Android 2.0 din Korea, Motorola MOTOROI este prezentat in 3 clipuri promotionale locale, in care o voce calma si linistitoare ne informeaza in legatura cu dotarile sale. Primul dintre aceste clipuri poate fi vizualizat mai jos si reprezinta o insumare a functiilor handsetului:

Terminalul vine cu un display WVGA touchscreen de 3.7 inchi, o camera de 8 megapixeli cu suport pentru captura video 720p (exact ca Sony Ericsson Vivaz) si HDMI out. Deoarece acesta este un telefon destinat pietei asiatice nu ne surprinde includerea suportului pentru televiziune mobila pe lista de specificatii.

Vandut de SK Telecom, modelul ar putea fi disponibil doar in Asia, dar zvonurile afirma ca el va poposi in SUA in martie, deci ar putea ajunge si in Europa. Camera sa excelenta cu suport pentru captura HD este prezentata in urmatoarele 2 clipuri, daca sunteti curiosi:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×