iPhone 7 ar urma să aibă o baterie cu capacitate crescută faţă de cea a lui iPhone 6s

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.187 ori
<b>iPhone 7 ar urma să aibă o baterie cu capacitate crescută faţă de cea a lui iPhone 6s</b>În vreme ce leak-urile legate de renunțarea la jack-ul audio de pe iPhone 7, încep a se liniști, astăzi aflăm câteva detalii referitoare la bateriile pe care noua generație iPhone le va aduce. Aparent, creșterea în capacitate va fi una destul de mică

Noi zvonuri despre iPhone 7 marchează începutul lunii mai şi de această dată nu e vorba despre vreo cameră duală sau lipsa jackului audio. Conform unor informaţii postate pe Weibo, noul terminal ar urma să aibă o baterie cu capacitate sporită faţă de predecesor.

Astfel, iPhone 7 ar aduce o baterie cu capacitate de 1735 mAh, iar iPhone 7 Plus va avea o capacitate de 2810 mAh. Şi asta în condiţiile în care iPhone 6s şi 6s Plus vin cu unităţi de 1715 mAh şi respectiv 2750 mAh. Modelele iPhone actuale au deja baterii excelente, astfel că iPhone SE atinge la testul nostru de playback 14 ore de playback video, iar iPhone 6s 12 ore şi 5 minute, ambele rezultate de top.

Totuşi Galaxy S7 şi S7 Edge trebuie ajunse din urmă, ele având 13 şi respectiv 15 ore de playback la testele noastre, deci e loc de mai bine la Apple. Interesant e că iPhone 7 ar urma să fie şi mai subţire decât predecesorul rău, printre altele şi datorită eliminării jackului audio şi a antenelor cu design nou. În mare, formatul va rămâne acelaşi şi de abia la anul vom vedea şi o schimbare de design.

Chiar dacă se adevereşte zvonul despre noile capacităţi ale bateriilor lui iPhone 7, ele vor fi sub cele de 1810 mAh de pe iPhone 6 şi 2910 mAh de pe iPhone 6 Plus. Aflăm mai multe la toamnă!

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×