iPhone 4G, in viziunea unui designer

2.021 ori
<b>iPhone 4G, in viziunea unui designer</b>Imagini cu un posibil concept al lui iPhone 4G aparusera chiar inainte ca modelul 3G sa fie lansat si iata ca din nou putem admira un iPhone next-gen, de asemenea aflat la nivelul de design si idee pe hartie: Terminalul dispune de un display full...

Imagini cu un posibil concept al lui iPhone 4G aparusera chiar inainte ca modelul 3G sa fie lansat si iata ca din nou putem admira un iPhone next-gen, de asemenea aflat la nivelul de design si idee pe hartie:

Terminalul dispune de un display full touchscreen, ideal pentru navigare web full, jocuri video si vizualizarea continuturilor video widescreen. In plus, terminalul vine cu iChat, soft utilizat pentru conferinte video si audio, o functie care va fi apreciata de oamenii de afaceri, un segment destul de neglijat de primele iPhone-uri.

Concept iPhone 4G

Observati in imagini si prezenta lui Google Maps + Street View pe acest terminal si profilul extrem de subtire al terminalului. Oare ce soarta va avea iPhone 4G, in conditiile in care SUA nu sta prea bine la capitolul infrastructura comunicationala (cu atat mai putin 4G), iar noi, romanii tocmai am ratat recent sansa de a implementa servicii de acest gen, prin neprezentarea operatorilor locali la licitatia ANC?

Sursa: Concept-phones.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×