i-mate va lansa cel mai dur telefon din lume la MWC 2009 - 810-F

Autor:  | Publicat în:  i-mate 1.208 ori
<b>i-mate va lansa cel mai dur telefon din lume la MWC 2009 - 810-F</b>Stiam deja ca i-mate pregateste noi terminale pentru Mobile World Congress 2009, dar iata ca am aflat si un model concret, foarte rezistentul 810-F. Acesta poate fi considerat un Highlander al handseturilor, avand in vedere ca este garantat pe viata si...

Stiam deja ca i-mate pregateste noi terminale pentru Mobile World Congress 2009, dar iata ca am aflat si un model concret, foarte rezistentul 810-F. Acesta poate fi considerat un Highlander al handseturilor, avand in vedere ca este garantat pe viata si vine cu un strat protector de cauciuc.

Noul i-mate este rezistent la umiditate, apa si socuri si poate rezista la presiuni si temperaturi extreme (-10 grade C sau plus 60). Terminalul beneficiaza de toate aprobarile militare SUA, care ii atesta rezistenta, astfel ca el va putea (probabil) sa va insoteasca intr-o calatorie pe Luna si sa se intoarca nevatamat.

Daca rezistenta terminalului este impresionanta, nici specificatiile sale nu sunt de neglijat, de vreme ce 810-F vine cu un GPS, un accelerometru si o memorie interna de 2.2 GB. Smartphone-ul ruleaza Windows Mobile 6.1 Professional si suporta conectivitate HSDPA si WiFi. Telefonul vine cu functia Secure i-Q, care permite utilizatorului sa blocheze terminalul si sa stearga datele personale, daca handsetul este furat.

Sursa: Gsmdome.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×