iPhone 5 ce pare a fi real, bootează alături de un iPhone 4S Într-o comparație video

2.544 ori
<b>iPhone 5 ce pare a fi real, bootează alături de un iPhone 4S Într-o comparație video</b>Pe data de 12 septembrie se organizează evenimentul din San Francisco în cadrul căruia va fi prezentat noul iPhone / iPhone 5, nu se știe sub ce denumire vor alege să-l prezint. Un site din China cu oarece reputație pune un video în care sunt...

Pe data de 12 septembrie se organizează evenimentul din San Francisco în cadrul căruia va fi prezentat noul iPhone / iPhone 5, nu se știe sub ce denumire vor alege să-l prezint. Un site din China cu oarece reputație pune un video în care sunt alăturate un iPhone 4S și noul iPhone, vedeți în clipul video despre ce este vorba.

Până la urmă se pare că Apple păstrează designul, alungește smartphone-ul, îi pune un display mai mare, o nouă rezoluție, un profil mai subțire și uite cum iese la iveală noul iPhone. Nu avem de-a face cu o revoluție ci cu o evoluție.

Atenție ca nu cumva să fie și un fals bine pus la punct, detaliile oficiale și confirmarea / infirmarea vin peste doar câteva zile, peste fix șase zile vedem dacă Samsung și celelalte companii ce produc telefoane inteligente trebuie să-și facă griji sau nu.

în clip vedeți și cât de repede pornește iPhone 5. Știți cât de bine ține Apple secretul în ce privește produsele sale, acum cred că există ceva agitație prin Cupertino, asta dacă clipul video este real și nu o făcătură foarte bine pusă la punct.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×