Motorola Droid RAZR HD Maxx - smartphone cu baterie de 3300 mAh la a doua generație

1.942 ori
<b>Motorola Droid RAZR HD Maxx - smartphone cu baterie de 3300 mAh la a doua generație</b>Motorola Droid RAZR HD Maxx spre deosebire de Motorola RAZR M și RAZR HD nu a fost prezentat și într-o variantă internațională ci doar în seria Droid pe care Motorola o comercializează în SUA. Totuși, la fel s-a întâmplat cu RAZR Maxx în...

Motorola Droid RAZR HD Maxx spre deosebire de Motorola RAZR M și RAZR HD nu a fost prezentat și într-o variantă internațională ci doar în seria Droid pe care Motorola o comercializează în SUA. Totuși, la fel s-a întâmplat cu RAZR Maxx în Europa. A fost lansată varianta pentru SUA și la câteva luni distanță a sosit și RAZR Maxx cel european. Să sperăm că vor face la fel și cu noul model.

Specificațiile hardware sunt identice cu RAZR HD în afară de baterie și grosime, după cum era și normal. Important ar fi că Motorola reușește și la o baterie de 3300 mAh să păstreze un profil de sub 10 mm la un smartphone cu display de 4.7 inch:

  • ecran de 4.7 inch cu rezoluție HD, 16.7 milioane culori;
  • procesor dual-core la 1.5 GHz, 1 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare și microSD slot;
  • Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich și update la Android 4.1 Jelly Bean;
  • LTE / 3G, Wi-Fi, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm, GPS;
  • cameră de 8 Megapixeli, cameră frontală de 1.3 Megapixeli;
  • baterie de 3300 mAh, 157 gr și 9.3 mm grosime.

Motorola Droid RAZR HD Maxx

Știu că RAZR Maxx a fost primit cu interes, din cauza bateriei care ar trebui să ofere o autonomie consistentă. Va fi interesant de văzut câte de bine se descurcă și Droid RAZR HD din acest punct de vedere. Cu siguranță este loc în piață pentru un smartphone Android care să treacă de pragul unei zile în condiții de utilizare moderată.

Droid RAZR MAXX HD spate

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×