iPhone 5 ni se dezvăluie prin iconul din cel mai nou beta Photostream - un terminal cu ecran mai mare?

2.042 ori
<b>iPhone 5 ni se dezvăluie prin iconul din cel mai nou beta Photostream - un terminal cu ecran mai mare?</b>S-a spus totul despre iPhone 5: că va fi mai mare decât iPhone 4, mai mic, mai lat, mai lung, cu un ecran mai mare și o carcasă mai subțire sau... chiar că nu va fi deloc. Ei bine, acum avem o nouă sursă de informații cu privire la designul...

S-a spus totul despre iPhone 5: că va fi mai mare decât iPhone 4, mai mic, mai lat, mai lung, cu un ecran mai mare și o carcasă mai subțire sau... chiar că nu va fi deloc. Ei bine, acum avem o nouă sursă de informații cu privire la designul acestui device. Este vorba de un icon prezent în varianta beta nouă de Photosream.

Acest icon reprezintă un iPhone cu un design nefamiliar, deci imediat ne gândim la următoarea generație de smartphone-uri Apple. Cei de la 9to5Mac.com au mărit imaginea respectivă și au realizat o randare a unui terminal la mărime rezonabilă. Se pare că telefonul ar veni cu un display de 3.7 inchi, deci mai mare decât cel de pe iPhone-ul curent, dar în mod bizar mărimea totală a device-ului a fost micșorată.

Un lucru e sigur: Apple nu ar sacrifica un look arătos de dragul unui ecran mai mare și ar prefera să renunțe la componente mai degrabă decât să schimbe designul trademark de iPhone. Aici intervine acea teorie a ecranului edge to edge despre care am auzit de atât de multe ori în ultimele luni și le-am și văzut în acțiune în diferite concepte.

Un lucru e sigur: mai avem cel mult o lună până vom afla adevărul!

iPhone 5 ni se dezvăluie prin iconul din cel mai nou beta Photostream - un terminal cu ecran mai mare?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×