iPhone 5 se lansează azi la ora 20:00 (ora României); Avem live blogging pentru voi!

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.201 ori
<b>iPhone 5 se lansează azi la ora 20:00 (ora României); Avem live blogging pentru voi!</b>Ca și anul trecut vă prezentăm în această toamnă live blogging al lansării lui iPhone 5, preluat de la sursele prezente la eveniment. Noul telefon Apple debutează mâine, la ora locală a României 21:00 și vă recomandăm să fiți pe...

Ca și anul trecut vă prezentăm în această toamnă live blogging al lansării lui iPhone 5, preluat de la sursele prezente la eveniment. Noul telefon Apple debutează azi 12 septembrie, la ora locală a României 20:00 și vă recomandăm să fiți pe Mobilissimo.ro la acea oră pentru a afla dotările noului smartphone.

Evenimentul de lansare are loc în Centrul Yerba Buena din San Francisco și ar putea fi una dintre ultimele dăți când Apple închiriază o sală de conferințe pentru debutul unui produs nou. și asta pentru că pregătește un auditorium în cadrul noului său Campus, unde vom vedea prezentările viitoare. în fine, despre iPhone 5 deja se știu câteva date, sau cel puțin credem că le știm, având în vedere faptul că se tot repetă în scurgerile de informații . E vorba de ecranul de 4 inch, mutarea jackului audio jos, schimbarea formei difuzoarelor și a formei și tipului portului conector.

Se zvonește și că terminalul va veni cu LTE, o rezoluție superioară și o baterie mai bună. De asemenea partea din spate va avea o nouă combinație de culori și camera Facetime va fi ușor mutată. Terminalul rulează iOS 6.0, prezentat în vara acestui an, iar la interiorul telefonului se va afla fie procesorul Apple A5X, fie quad core-ul A6, plus 1 GB RAM, probabil. O surpriză ar fi debutul lui iPad Mini, dar vom vedea dacă se va adeveri aceasta predicție... Rămâneți pe Mobilissimo.ro!

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×