Samsung Galaxy S III disponibil pe roșu În România, prin Marketonline.ro

1.610 ori
<b>Samsung Galaxy S III disponibil pe roșu În România, prin Marketonline.ro</b>Dacă vă place Samsung Galaxy S III, iar singurul impediment în a cumpăra telefonul a fost până acum culoarea sa, acum terminalul este disponibil și pe roșu, în oferta celor de la Marketonline.ro. Văd această nuanță potrivită pentru...

Dacă vă place Samsung Galaxy S III, iar singurul impediment în a cumpăra telefonul a fost până acum culoarea sa, acum terminalul este disponibil și pe roșu, în oferta celor de la Marketonline.ro. Văd această nuanță potrivită pentru domnișoare, dar și pentru un posesor de Ferrari, de exemplu.

Această variantă costă 2.499 lei la Marketonline, iar dotările sale sunt identice cu cele ale modelului standard. Review-ul pentru acest telefon quad core îl găsiți aici, cu toate faimoasele sale funcții analizate, de la Pop Up Play și Smart Stay la controlul prin gesturi și maturarea ecranului cu palma pentru a realiza un screenshot. Telefonul vine cu un display Super AMOLED HD de 4.8 inch, asistentul virtual S Voice, 1 GB RAM, 16 GB memorie internă și un slot microSIM.

Samsung Galaxy S III cântărește 133 de grame, măsoară 8.6 mm și folosește un procesor quad core Exynos de 1.4 GHz, plus accelerator grafic Mali 400 MP, iar în spate găsim o cameră de 8 megapixeli cu bliț LED, captura video și foto simultană, touch focus, stabilizator de imagine și înregistrare video 1080p la 30 de cadre pe secundă. Ce părere aveți despre această versiune roșie?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×