Cum vă suna un telefon de 5 inch cu root access, ROM custom, dual SIM și Android? Xtreamer Aiki este acesta! (Video)

1.616 ori
<b>Cum vă suna un telefon de 5 inch cu root access, ROM custom, dual SIM și Android? Xtreamer Aiki este acesta! (Video)</b>Xtreamer este o companie care mie nu îmi spune nimic, dar aparent e vorba despre un producător de playere digitale media și HTPC (Home Theater PC), care acum vrea să intre pe piața telefoanelor mobile. Produsele sunt realizate de către compania...

Xtreamer este o companie care mie nu îmi spune nimic, dar aparent e vorba despre un producător de playere digitale media și HTPC (Home Theater PC), care acum vrea să intre pe piața telefoanelor mobile. Produsele sunt realizate de către compania sud-coreeană Unicom și primul telefon al acestora va fi Aiki, care promite foarte multe în teaserul de mai jos.

Acest smartphone va avea un ecran de 5 inch, iar partea din spate, în zona camerei îmi amintește ușor de Samsung Galaxy S II. Terminalul este unul dual SIM, cu Android 4.0.3 la bord, baterie puternică, update-uri bazate pe ClockWork Mod, ROM multilingual, root access și multe aplicații utile preinstalate. Am o presimțire că acea "baterie puternică" îi va atrage pe mulți, dacă Xtreamer își respectă promisiunea și încearcă să nu îngroașe talia telefonului prea mult.

Mă aștept și la un preț decent, mai ales că motto-ul companiei este "Why pay more?" (de ce să plătești mai mult?). O privire pe Wikipedia arată că Xtreamer a folosit până acum soluții de la Nvidia și Intel pe produsele sale axate pe streaming, deci poate că telefonul va avea un CPU Intel sau poate un Tegra 3. Cum sună un astfel de device pentru voi, mai ales că e posibil să doboare bariera de 2 zile de utilizare?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×