iPhone 5c nu are succes nici În China

Autor:  | Publicat în:  Apple 767 ori
<b>iPhone 5c nu are succes nici În China</b>iPhone 5c se dovedește a fi primul mare eșec Apple din ultimii ani, de vreme ce nu are succes nici în SUA și nici în China mai nou. China ar fi fost piața ideală pentru acest produs, conform analiștilor, dar iată că nici măcar publicul țintă...

iPhone 5c se dovedește a fi primul mare eșec Apple din ultimii ani, de vreme ce nu are succes nici în SUA și nici în China mai nou. China ar fi fost piața ideală pentru acest produs, conform analiștilor, dar iată că nici măcar publicul țintă de acolo nu gusta acest tip de device.

Atunci când aflăm că Apple a încheiat un contract cu operatorul China Mobile ne așteptam să vedem și oferte bune pentru 5c. în schimb, acum aflăm că un iPhone 5c costă 738 de dolari la operator, cu 200 de dolari mult decât în SUA. și asta în condițiile în care puterea de cumpărare a populației chineze e destul de scăzută.

iPhone 5c nu are succes nici În China

Apple adună un stoc din ce în ce în mai mare de modele iPhone 5c nevândute și ne întrebăm ce va face cu ele. Opțiunea evidenta ar fi ieftinirea, dar timpul trece și lansarea unui iPhone 6c la toamnă ar ucide acest model și milioane de unități ar fi probabil casate. în schimb, iPhone 5s se vinde foarte bine în China, iar zvonurile afirmă că producția lui 5c ar putea înceta foarte curând, poate chiar undeva prin toamna.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×