Samsung Galaxy S5 Zoom Își dezvăluie primele specificații, vine cu camera de 19 MP

1.041 ori
<b>Samsung Galaxy S5 Zoom Își dezvăluie primele specificații, vine cu camera de 19 MP</b>Acum că Galaxy S5 e anunțat deja și au început să apară și primele review-uri, e momentul să ne gândim și la versiunile sale derivate. Ele includ modele precum Galaxy S5 Mini sau Galaxy S5 Zoom, iar acesta din urmă își dezvăluie și...

Acum că Galaxy S5 e anunțat deja și au început să apară și primele review-uri, e momentul să ne gândim și la versiunile sale derivate. Ele includ modele precum Galaxy S5 Mini sau Galaxy S5 Zoom, iar acesta din urmă își dezvăluie și specificațiile astăzi.

Cei de la SamMobile confirmaseră existenta telefonului cu ceva vreme în urmă, afirmând că l-au descoperit sub formă de nume de cod în GFXBench. Se pare că handsetul va avea o cameră de 19 megapixeli, o ușoară îmbunătățire față de cameră de 16 MP de pe Galaxy S4 Zoom. Aflăm și că Samsung a upgradat și alte dotări ale noului Zoom, nu doar camera.

Nu vă așteptați la dotările lui Galaxy S5 totuși, deoarece noul cmaeraphone va avea un display 720p de 4.8 inch, un procesor hexa core Exynos tactat la 1.3 GHz, 2 GB RAM și 16 GB memorie internă. El va rula Android 4.4.2 și se zvonește că urmează să fie lansat undeva în luna mai. Suntem tare curioși să vedem și ce alte funcții aduce nouă sa cameră.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×