LG Lucid 3 ajunge pe web sub formă de randare via Evleaks

Autor:  | Publicat în:  LG 740 ori
<b>LG Lucid 3 ajunge pe web sub formă de randare via Evleaks</b>LG Lucid 3 a ajuns astăzi pe Internet sub forma unei randări postate de @evleaks pe Twitter. Acest model are branding Verizon și ar putea fi un nou telefon midrange cu 4G LTE, care va fi lansat în SUA în următoarele săptămâni. &nbsp; Terminalul...

LG Lucid 3 a ajuns astăzi pe Internet sub forma unei randări postate de @evleaks pe Twitter. Acest model are branding Verizon și ar putea fi un nou telefon midrange cu 4G LTE, care va fi lansat în SUA în următoarele săptămâni.

Terminalul are un buton Home care s-ar potrivi mai degrabă pe un Samsung, iar el ar putea fi varianta rebranduita de Verizon a unui LG din Seria F anunțat la MWC. Mă gândesc aici la F70 de exemplu, dar e posibil să fie vorba de alt model până la urmă. De vreme ce acesta este LG Lucid 3, el vine în continuarea lui Lucid 2 de anul trecut și remarc că acest model împrumuta câteva elemente de design ale seriei premium G.

Spre exemplu avem colțuri rotunjite, un spate curbat și margini foarte subțiri ale ecranului. Ca și în ultimii ani LG împrumuta elemente ale flagshipului lor și pe terminalele mai low end end și midrange. Seria L adopta elemente ale lui LG Optimus 4X HD și Optimus G, iar Seria F păstrează o parte din lookul lui LG G2 și G Pro 2.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×