iPhone 5S anunțat oficial, primul smartphone cu procesor 64 bit, vine cu cameră specială cu bliț dual LED, plus senzor pentru amprente

2.537 ori
<b>iPhone 5S anunțat oficial, primul smartphone cu procesor 64 bit, vine cu cameră specială cu bliț dual LED, plus senzor pentru amprente</b>Iată că și iPhone 5S a fost anunțat oficial, fiind cel mai nou telefon flagship al companiei din Cupertino. Handsetul a debutat în cadrul unui eveniment organizat în campusul Apple și a durat destul de puțin față de precedentele lansări Apple....

Iată că și iPhone 5S a fost anunțat oficial, fiind cel mai nou telefon flagship al companiei din Cupertino. Handsetul a debutat în cadrul unui eveniment organizat în campusul Apple și a durat destul de puțin față de precedentele lansări Apple. Invitatul special al zilei a fost iPhone 5S, pe care îl admirați mai jos.

Smartphone-ul aduce îmbunătățiri destul de importante față de iPhone 5, chiar dacă aceste nu se regăsesc prea evident și pe partea de design. Terminalul vine cu un senzor Touch ID pentru scanarea amprentelor, încorporat în cadrul butonului Home, care e acoperit cu un strat de cristal de safir. Apple afirmă că acest senzor poate "citi" straturile sub-epidermale de piele și că oferă o citire a amprentelor la 360 de grade. Prezența mecanismului e semnalată de un inel metalic în jurul butonului Home.

Noul iPhone 5S

Handsetul păstrează ecranul de 4 inch, cu rezoluție de 1136 x 640 pixeli de pe iPhone 5, iar telefonul va sosi în 3 noi culori: argintiu, gri și auriu. Apple a anunțat și huse speciale fabricate din piele, disponibile în culori precum albastru, galben sau bej. în cadrul evenimentului s-a pus mare accent pe procesorul Apple A7, CPU de nouă generație și o premieră în lumea terminalelor mobile. Astfel, iPhone 5S este primul telefon din lume cu procesor 64 bit, dar rămâne un dual core.

Acest procesor este de 40 de ori mai puternic decât procesorul primului iPhone și de două ori mai puternic decât CPU-ul de anul trecut. Noul iPhone include și un coprocesor, care se ocupă cu colectarea de date de la diferiți senzori, precum accelerometru, giroscop și busolă. în spatele terminalului se afla o cameră de 8 megapixeli cu lentila cu 5 elemente, deschidere F2.2 și o zonă a senzorului cu 15% mai mare.

iPhone 5S

Blițul este acum un dual LED, cu un LED pentru culori reci și unul pentru culori calde. Aceeași cameră e capabilă de captură 720p la 120 FPS și captura slow motion alternata cu cea normală. Avem și captura în rafală de 10 cadre pe secundă și iOS 7 drept OS, care aduce un șiri actualizat, iTunes Radio, un nou sistem de notificări și nouă interfața plată cu colorit fistichiu.

iPhone 5S - cititor de amprente

iPhone 5S debutează în țările din primul val pe 20 septembrie și va costa 200 de dolari în versiunea de 16 GB cu abonament pe 2 ani. Merită achiziția unui astfel de iPhone 5 cu îmbunătățiri de cameră, senzor de amprente și CPU nou? Voi ce părere aveți?

iPhone 5S anunțat oficial, primul smartphone cu procesor 64 bit vine cu cameră cu bliț dual LED, senzor pentru amprente​

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×