iPhone 7 va putea filma la rezoluție 4K și 60 fps; apar și indicii cu privire la o certificare pentru rezistență la apă

1.456 ori
<b>iPhone 7 va putea filma la rezoluție 4K și 60 fps; apar și indicii cu privire la o certificare pentru rezistență la apă</b>Cu doar două zile înainte de lansarea oficială, iată că noi detalii despre iPhone 7 ajung pe web. Aparent, un blog din Vietnam a avut ocazia să întoarcă varianta de 4.7 inch pe toate părțile, descoperind astfel câteva lucruri foarte interesante. Unul dint

Au mai rămas doar două zile până la evenimentul pregătit de către Apple - în cadrul căruia așteptăm prezentarea noilor modele iPhone ce vor aduce un procesor Apple A10 la bord. Astăzi descoperim că blogul vietnamez Tinhte.vn a reușit să pună mâna pe câteva versiuni iPhone 7 de 4.7 inch, și astfel avem ocazia să aflăm câteva dintre lucrurile interesante pe care aceștia le-au descoperit la noile terminale.

Randare iPhone 7 Plus

Prima informație pe care o aflăm este aceea că iPhone 7 va fi disponibil și într-o variantă cu 128 GB spațiu de stocare flash - lucru ce cu siguranță îi va bucura pe acei utilizatori care doresc să filmeze în format 4K. De asemenea, se pare că va exista și un model Dark Black ce va înlocui actualul Space Gray, și care va adopta un logo Apple colorat într-o nuanță pe care compania ar numi-o Piano Black.

Randare iPhone 7 Plus

Descoperim că SIM tray-ul va fi sigilat cu cauciuc pentru a oferi un soi de certificare pentru rezistența la apă, dar și că senzorul foto principal va putea realiza captură video la rezoluție 4K Ultra HD și 60 fps. Nu în ultimul rând, blogul vietnamez amintește de faptul că butonul home va oferi acum feedback haptic. 

Randare iPhone 7 Plus

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×