iPhone 5se, noul smartphone de 4 inch pregătit de Apple se lasă admirat într-o primă fotografie

942 ori
<b>iPhone 5se, noul smartphone de 4 inch pregătit de Apple se lasă admirat într-o primă fotografie</b>Știm de ceva timp faptul că Apple lucrează &icirc;n aceste momente la un smartphone de 4 inch al cărui nume oficial ar putea fi iPhone 6c, sau iPhone 5se. Ei bine, după un clip anterior &icirc;n care ni se prezenta acest model, iată că astăzi avem...

Știm de ceva timp faptul că Apple lucrează în aceste momente la un smartphone de 4 inch al cărui nume oficial ar putea fi iPhone 6c, sau iPhone 5se. Ei bine, după un clip anterior în care ni se prezenta acest model, iată că astăzi avem ocazia să-l admirăm și într-o fotografie ce pare a fi pe cât se poate de reală. După cum puteți vedea, alături de acesta este nimeni altul decât iPhone 5.

Observăm din start că noul device de 4 inch este practic o versiune mai compactă a lui iPhone 6/6s, design-ul fiind păstrat în totalitate. Avem în continuare parte de același corp uni-body metalic, de butoane de volum plasate pe partea din stânga, și de un buton power/unlock situat pe partea dreaptă.

Nu lipsește nici panoul frontal cu sticlă 2.5D, dar nici celebrele antene de plastic. Aparent, acest device de 4 inch va aduce o cameră foto principală de 8 megapixeli, un senzor frontal de 1.2 megapixeli, Touch ID, și conectivitate NFC. La pachet se va afla și procesorul Apple A8, dar și funcția Live Photo prin care putem captura imagini animate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×