iPhone 5SE scos din cutie în faţa camerei, ambalajul ar confirma numele său

1.005 ori
<b>iPhone 5SE scos din cutie în faţa camerei, ambalajul ar confirma numele său</b>Am văzut cu c&acirc;teva ore &icirc;n urmă o serie de randări pentru aşa numitul iPhone SE, iar acum vedem ceea ce pare a fi primul unboxing. Terminalul pare a se numi iPhone 5SE dacă ne luăm după ambalaj, dar privim scăparea cu mare precauţie....

Am văzut cu câteva ore în urmă o serie de randări pentru aşa numitul iPhone SE, iar acum vedem ceea ce pare a fi primul unboxing. Terminalul pare a se numi iPhone 5SE dacă ne luăm după ambalaj, dar privim scăparea cu mare precauţie.

Unboxingul a fost fotografiat şi terminalul pare cu adevărat inspirat de iPhone 6, dar puţin mai mic. Sursa confirma şi data de 22 martie, drept cea la care va fi anunţat handsetul, deci mai avem de aşteptat 3 saptamani până la concretizarea sa. Se remarcă aici şi panoul uşor curbat frontal şi era indicat să fie şi o monedă sau o mână de om pe masă, de dragul măsurării la scară, pentru că din imagine terminalul pare mai mare decât un iPhone 5s.

Scăpările continuă între timp şi îmi greu să cred că sursa are doar o fotografie şi nu şi un clip video, deşi de obicei astfel de leakuri nu pică bine pentru Apple şi intră pe fir şi autorităţile. Aşteptam handsetul să debuteze cu procesor Apple A9, Touch ID şi 1 GB RAM, conform zvonurilor. Camera din spate ar avea rezolutie de 12 MP.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×