Huawei P9, de această dată în fotografii reale; vedem și camera foto duală cu focalizare laser

Autor:  | Publicat în:  Huawei 2.128 ori
<b>Huawei P9, de această dată în fotografii reale; vedem și camera foto duală cu focalizare laser</b>&Icirc;n ultimele două zile leak-urile referitoare la smartphone-ul Huawei P9 au tot crescut ca număr, și asta probabil pe seama faptului că producătorul chinez se pregătește de un anunț pentru data de 9 martie. &Icirc;ntre timp avem ocazia să...

În ultimele două zile leak-urile referitoare la smartphone-ul Huawei P9 au tot crescut ca număr, și asta probabil pe seama faptului că producătorul chinez se pregătește de un anunț pentru data de 9 martie. Între timp avem ocazia să vedem astăzi o serie de fotografii reale ce ne prezintă design-ul, dar și elementele integrate la pachet.

Din prima fotografie vedem corpul metalic al terminalului, panoul frontal acoperit cu sticlă 2.5D, dar și elementele de conectivitate aflate la bază: jack audio 3.5 mm, microfon, port USB Type-C pentru încărcare și sincronizare date, respectiv difuzorul pentru redarea audio. Tot aici remarcăm și butoanele de control afișate pe ecran.

Trecând la cea de-a doua imagine, dăm peste camera foto duală ce teoretic ar trebui să ofere funcții similare cu cele văzute pe LG G5 unde senzorul secundar poate realiza fotografii de tip wide. Nu este exclusă nici posibilitatea ca acest modul să ne permită refocalizarea unei fotografii după realizarea sa.

Chiar lângă se află blițul LED însoțit de către telemetrul laser pentru focalizare, iar mai jos scanner-ul de amprente care la rândul său ar putea oferi mai multe funcții. Ca specificații, se pare că vom avea 3 sau 4 GB memorie RAM, variante cu procesoare Kirin 950 și 955, dar și o baterie de 3900 mAh.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×