iPhone 5se va adopta varianta de culoare auriu rose, iar următoarele modele iPad şi MacBook îi vor urma exemplul

1.431 ori
<b>iPhone 5se va adopta varianta de culoare auriu rose, iar următoarele modele iPad şi MacBook îi vor urma exemplul</b>Teoretic suntem la o lună şi o săptăm&acirc;nă distanţă de următorul eveniment Apple, deşi firma din Cupertino nu l-a confirmat oficial &icirc;ncă. La acea conferinţă ar urma să fie prezentat oficial şi Phone 5se, noul handset Apple cu ecran...

Teoretic suntem la o lună şi o săptămână distanţă de următorul eveniment Apple, deşi firma din Cupertino nu l-a confirmat oficial încă. La acea conferinţă ar urma să fie prezentat oficial şi Phone 5se, noul handset Apple cu ecran de 4 inch şi azi aflăm detalii despre coloritul său.

Iniţial, în ianuarie se zvonea că noul model va debuta în aceleaşi variante de culoare ca iPhone 6s: argintiu, space gray, auriu şi auriu rose. Între timp apăruseră informaţii că va exista şi o nuanţă roz aprins şi posibil şi o versiune de culoare galbenă/verde. Azi sursele revin la teoria iniţială, cu nuanţele lui iPhone 6s drept punct de pornire.

Mai mult decât atât, Apple în calcul lansarea de modele auriu rose şi pentru iPad Air 3, dar şi pentru MacBook-urile de 12 inch şi iPad Mini. Acestea din urmă nu vor sosi totuşi luna viitoare, ci mai degrabă la WWDC sau la toamnă. Dacă totul merge bine, pe 15 martie vom vedea un iPhone 5se, care e practic un iPhone 5s cu procesor Apple A9, o cameră mai bună şi mai multă stocare.

Tot la acel show ar debuta şi iPad Air 3 şi poate şi noul Apple Watch.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×