Microsoft Lumia 650 confirmat pentru lansare prin Vodafone România şi Orange România

1.011 ori
<b>Microsoft Lumia 650 confirmat pentru lansare prin Vodafone România şi Orange România</b>După o săptăm&acirc;nă &icirc;n care am văzut at&acirc;t noi randari cu Microsoft Lumia 650, c&acirc;t şi imagini hands on cu Lumia 650 XL, iar apoi am aflat preţul lui Lumia 650&nbsp;suntem cu un pas mai aproape de debutul handsetului, printr-o...

După o săptămână în care am văzut atât noi randari cu Microsoft Lumia 650, cât şi imagini hands on cu Lumia 650 XL, iar apoi am aflat preţul lui Lumia 650 suntem cu un pas mai aproape de debutul handsetului, printr-o scăpare nouă. E vorba despre o listă cu operatorii din Europa care vor vinde acest smartphone, confirmată de un cont de Twitter de încredere.

Pe lista se afla şi Orange România şi Vodafone România, dar în mod surprinzător nu şi Telekom, deşi alte filiale din aceeaşi reţea vor vinde noul Lumia in alte tari. Se discuta despre un preţ de 220 de euro la ultima verificare, dar evident el va fluctua în funcţie de operator. Aş vedea acest model disponibil la zero euro cu un abonament de nivel mediu pe 2 ani.

Vă reamintesc că telefonul soseşte cu un sasiu dreptunghiular, cu muchii metalice solide şi un ecran 720p de 5 inch. La bord se afla un procesor Qualcomm Snapdragon 210 sau 212, o baterie de 2000 mAh, 1 sau 2 GB RAM şi 16 sau 8 GB stocare. Nu e exclusă o prezentare oficială peste câteva săptămâni la MWC 2016.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×