iPhone 6 a fost deja clonat, rulează Android KitKat și chiar funcționează! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.115 ori
<b>iPhone 6 a fost deja clonat, rulează Android KitKat și chiar funcționează! (Video)</b>Dacă până acum am văzut zeci de imagini cu machete ale lui iPhone 6 și așteptam în continuare un video sau imagini hands on cu acest device bootand sau funcționând cu ecranul aprins, iată că a sosit și momentul clonelor. iPhone 6 a fost clonat...

Dacă până acum am văzut zeci de imagini cu machete ale lui iPhone 6 și așteptam în continuare un video sau imagini hands on cu acest device bootand sau funcționând cu ecranul aprins, iată că a sosit și momentul clonelor. iPhone 6 a fost clonat sub forma unui terminal cu Android KitKat la bord, cu un skin special ce imita iOS.

Clipul video hands on de mai jos a fost realizat de către un blog tech din China, iar handsetul nu e nici pe departe atât de subțire pe cât ne așteptam să fie iPhone 6 cel real. Camera iese prea mult în afară, iar logoul este finisat prost. Telefonul e numit Wico i6 și are un display de 4.7 inch cu rezoluție de 960 x 1704 pixeli. El vine și cu un procesor quad core, 2 GB RAM și 32 GB stocare, plus o versiune customizata de KitKat.

în următoarele luni mă aștept ca piața asiatică să fie inundată de astfel de clone și imitații, cu prețuri și de 10 ori mai mici decât un iPhone real. Ce mi se pare interesant la acest design e că butoanele de volum au formă de "pilula" și sunt mai bine integrate în carcasa, cam cum erau și cele de pe iPad Air 2, în scăpările văzute de noi. Remarcăm și butonul On/Off din dreapta și micșorarea numărului de orificii ale difuzorului din partea inferioară.

Sincer să fiu un client care nu prea se pricepe la telefoane ar fi ușor de păcălit cu acest model...

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×