BlackBerry Passport și BlackBerry Classic primesc primele prețuri În Suedia: 955 de dolari și 806 dolari

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.102 ori
<b>BlackBerry Passport și BlackBerry Classic primesc primele prețuri În Suedia: 955 de dolari și 806 dolari</b>BlackBerry Passport ar putea fi salvarea companiei canadiene sau ultimul cui în sicriul lor, iar dacă ne uităm la designul inedit al acestui model, variantă a doua e mai probabilă. După ce am văzut acest model randat pe alb, acum aflăm și...

BlackBerry Passport ar putea fi salvarea companiei canadiene sau ultimul cui în sicriul lor, iar dacă ne uităm la designul inedit al acestui model, variantă a doua e mai probabilă. După ce am văzut acest model randat pe alb, acum aflăm și posibile prețuri pentru acest flagship.

Prețurile vin de la un retailer din Suedia, care a cam exagerat cu adaosurile dacă mă întrebați pe mine. Se pare că BlackBerry Passport va costa 955 de dolari, iar un alt model nou, BlackBerry Classic va costa 806 dolari. Retailerul se numește Confidence Business și vinde numeroase telefoane și accesorii, inclusiv modele BlackBerry. Despre BlackBerry Passport știm că va fi un telefon pătrățos, cu ecran de sub 5 inch și cu rezoluție de 1440 x 1440 pixeli.

El va combina tastatura fizică QWERTY cu simboluri, punctuație și cifre afișate pe ecran. Acestea vor apărea contextual, iar Passport și probabil și Classic vor putea rula aplicații descărcate din Amazon Appstore. Observați că modelul Classic nu are și o fotografie dedicată, deși el a apărut la un moment dat în cadrul unui eveniment oficial BlackBerry. Acest model va sosi în noiembrie și include un ecran de 3.5 inch, tastatura fizică QWERTY și un procesor Snapdragon 800, conform zvonurilor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×