iPhone 6s a fost cel mai bine vândut smartphone în 2016; iată ce modele l-au urmat în top

3.260 ori
<b>iPhone 6s a fost cel mai bine vândut smartphone în 2016; iată ce modele l-au urmat în top</b>Un studiu din partea agenției de research IHS Markit ne aduce astăzi la cunoștiință detalii interesante cu privire la cele mai bine vândute smartphone-uri ale anului trecut. Pe primul loc în cadrul acestui propriu-zis top îl avem pe iPhone 6s, telefon ce

Din partea agenției de research IHS Markit sosește astăzi un raport foarte interesant ce dezvăluie detalii despre cele mai bine vândute smartphone-uri ale anului trecut, asta la nivel global. După cum se poate vedea și în cadrul graficului de mai jos, Apple este compania ce are 4 modele de smartphone-uri plasate pe podium, urmate de o suită de terminale Samsung, dar și de midrange-ul numit Oppo A53.

Raport IHS Markit

Ei bine, ni se dezvăluie că cel mai bine vândut smartphone la nivel global în 2016 a fost nimeni altul decât iPhone 6s cu aproximativ 60 milioane de exemplare vândute, telefon care și la ora actuală se ține bine. El este urmat de către iPhone 7 cu aproximativ 52-53 milioane de unități vândute și de phablet-ul iPhone 7 Plus cu 27 milioane de unități comercializate anul trecut în lume.

Pe locul cu numărul 4 se află iPhone 6s Plus cu 26 milioane de unități vândute, iar fix la pragul de 25 milioane de exemplare îl avem pe Samsung Galaxy S7 Edge. Tot în 25 milioane de unități a fost vândut și modelul de buget Samsung Galaxy J3 (2016) - un produs iată foarte popular de altfel.

Mai apoi se află Oppo A53 tot cu 25 milioane de unități vândute, iar lista continuă cu Samsung Galaxy J5, Galaxy S7 și Samsung Galaxy J5 ce au fost vândute în aproximativ 23-24 milioane de exemplare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×