iPhone 8 ar putea costa la debut mai bine de 1000 dolari; display-ul curbat și tehnologia OLED vor fi oferite aici

2.074 ori
<b>iPhone 8 ar putea costa la debut mai bine de 1000 dolari; display-ul curbat și tehnologia OLED vor fi oferite aici</b>A trecut ceva timp de la ultimul leak care făcea referire la iPhone 8, dar astăzi avem parte de o scăpare tare interesantă. Aflăm că acest smartphone aniversar ar putea costa la debut mai bine de 1000 dolari, sumă ce ne va aduce un iPhone cum nu am mai

E drept că au trecut câteva zile bune de când nu am mai auzit vești despre următorul iPhone, dar astăzi avem în sfârșit o noutate despre smartphone-ul aniversar al celor de la Apple. Ei bine, acest terminal care ar putea fi lansat drept iPhone 8 sau iPhone X ar urma să coste mai bine de 1000 dolari.

Cheltuind această sumă vom primi un iPhone premium echipat cu display curbat de 5.8 inch și tehnologie OLED. Printre alte elemente ce vor fi întâlnite aici vom avea și camera foto duală de nouă generație și un posibil scanner de amprente integrat direct în display.

Aparent, gigantul din Cupertino ar urma să ofere o carcasă unibody cu ramă din oțel inoxidabil pentru acest iPhone aniversar (în defavoarea aluminiului de pe iPhone 7 care teoretic este mai scump). Celelalte două modele 'standard' ar putea fi numite iPhone 7s și iPhone 7s Plus - modele care vor oferi diagonale de 4.7, respectiv 5.5 inch. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×