iPhone 8 fotografiat hands-on în exclusivitate; Iată cum va arăta terminalul lansat la toamnă!

3.345 ori
<b>iPhone 8 fotografiat hands-on în exclusivitate; Iată cum va arăta terminalul lansat la toamnă!</b>Cei de la BGR au pus mâna pe fotografii hands on cu iPhone 8, mult aşteptatul smartphone aniversar pe care Apple l-ar pregăti pentru debut la toamnă. Site-ul susţine teoria cu 3 telefoane lansate, adică iPhone 7s şi 7s Plus, dar şi modelul special iPhone

Cei de la BGR au pus mâna pe fotografii hands-on cu iPhone 8, mult aşteptatul smartphone aniversar pe care Apple l-ar pregăti pentru debut la toamnă. Site-ul susţine teoria cu 3 telefoane lansate, adică iPhone 7s şi 7s Plus, dar şi modelul special iPhone 8. Cum arată acest terminal faţă de ce am văzut până acum şi în ce măsură e autentică scăparea aflaţi mai jos.

În primul rând vă luăm o piatră de pe inimă şi vă spunem că BGR nu are un model funcţional de iPhone 8, ci doar o machetă. Ea urmează totuşi la micrometru toate schiţele şi desenele scăpate din fabricile Foxconn. Observăm că nu există un scanner de amprente în spatele terminalului, din fericire, pentru că apăruseră zvonuri recent legate de această abordare.

Sunt şanse deci ca TouchID să fie integrat în ecran. Spatele e acoperit cu un panou 2.5D din sticlă, iar un panou de acest tip se află şi în faţă. Între ele găsim o rama din oţel inoxidabil, care continuă curbura sticlei. Modulul camerei duale e destul de gros, ieşind serios în relief. De această dată are orientare verticală şi nu orizontală ca la iPhone 7 Plus totuşi. Trebuie spus şi că aceasta machetă se potriveşte la fix cu ce am văzut aici.

Zvonurile afirmă că iPhone 8 va veni cu un ecran OLED cu muchii pe cât de înguste posibil, astfel încât să înghesuie o diagonală de 5.8 inch pe un corp de terminal cu ecran de 4.7 inch. Camera va avea zoom optic 2X, dar şi funcţii augmented reality. Evident jackul audio nu este inclus, iar terminalul pare destul de gros în această versiune dummy, ce e drept.

Mi se pare şi exagerat de lung butonul Power plasat în dreapta, dar din nou, e doar o machetă şi putem accepta asta. La ultimele scăpări aflam că acest iPhone 8 ar fi amânat până în octombrie sau noiembrie, dar nu excludem totuşi debutul în septembrie, dacă toţi partenerii Apple se mişca în ritm bun.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×