iPhone 7 Plus îşi face apariţia în benchmark-ul GeekBench, iar Apple A10 pare să fie un CPU foarte puternic

1.507 ori
<b>iPhone 7 Plus îşi face apariţia în benchmark-ul GeekBench, iar Apple A10 pare să fie un CPU foarte puternic</b>Suntem la doar 2 zile distanţă de evenimentul Apple, care ne va aduce modelele iPhone 7 şi evident avem şi scăpări pe ultima sută de metri. Azi îl vedem pe iPhone 7 Plus testat în benchmark-ul GeekBench, iar procesorul Apple A10 de la bordul său deja..

Suntem la doar 2 zile distanţă de evenimentul Apple, care ne va aduce modelele iPhone 7 şi evident avem şi scăpări pe ultima sută de metri. Azi îl vedem pe iPhone 7 Plus testat în benchmark-ul GeekBench, iar procesorul Apple A10 de la bordul său deja impresionează.

Apple A10 este un procesor dual core, care va sosi atât pe iPhone 7, cât şi pe iPhone 7 Plus şi se prezintă în GeekBench 3, cu un scor de 3379 puncte în testul single core şi 5495 în cel multi core. Saltul este impresionant faţă de cele 2549 puncte obţinute la testul nostru single core în GeekBench pe iPhone 6s Plus, sau cele 4449 puncte în testul multi Core.

iPhone 7 Plus îşi face apariţia în benchmark-ul GeekBench, iar Apple A10 pare să fie un CPU foarte puternic

Ca o comparaţie, Galaxy S7 Edge atinge 2140/6567 puncte in aceste teste, dovedind că procesorul sau Exynos 8890 se ţine bine chiar şi în faţa lui Apple A10, depăşindu-l în sub testul multi core. Analistul Ming-Chi Kuo a indicat recent că vom primi 3 GB RAM pe iPhone 7 Plus, dar aceasta listare în GeekBench menţionează doar 2 GB RAM. Nu exclus să vedem şi varianta iPhone 7 Pro, cu dotări superioare. Aflăm mai multe miercuri!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×