iPhone 7 ar putea renunța atât la protuberanța camerei foto, cât și la dungile inestetice asociate antenelor

Autor:  | Publicat în:  Apple 978 ori
<b>iPhone 7 ar putea renunța atât la protuberanța camerei foto, cât și la dungile inestetice asociate antenelor</b>Odată cu lansarea lui iPhone 6 au tot existat discuții și pe seama elementelor de design nu tocmai atractive aduse aici de către Apple. Ne referim desigur la dungile inestetice asociate antenelor și regăsite pe spatele device-ului, dar și la...

Odată cu lansarea lui iPhone 6 au tot existat discuții și pe seama elementelor de design nu tocmai atractive aduse aici de către Apple. Ne referim desigur la dungile inestetice asociate antenelor și regăsite pe spatele device-ului, dar și la protuberanța camerei foto. Din păcate, aceste detalii au fost regăsite ulterior și pe noile modele iPhone 6s și 6s Plus.

Totuși, se pare că în cazul lui iPhone 7 vom scăpa de aceste elemente, sau cel puțin asta ne dezvăluie noi zvonuri ajunse în presă. Informația de astăzi pare a se lega de știrea sosită în vara anului trecut când aflam despre un nou material creat de către Apple, unul ce aduce cu metalul anodizat și permite trecerea semnalului wireless.

De asemenea, gigantul din Cupertino va renunța și la integrarea unui jack audio pe acest device, moment în care ne așteptăm la introducerea unor căști wireless în pachet, sau poate a unui adaptor special Lightning - 3.5 mm. Până în toamnă însă, avem un alt eveniment pregătit de Apple și dedicat lui iPhone 5se.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×