Renunțarea la portul audio 3.5 mm le-a permis celor de la Apple integrarea unui motor taptic mai generos pe iPhone 7

1.314 ori
<b>Renunțarea la portul audio 3.5 mm le-a permis celor de la Apple integrarea unui motor taptic mai generos pe iPhone 7</b>În vreme ce primele unități iPhone 7 și iPhone 7 Plus se pregătesc de livrare, iată că astăzi descoperim care a fost motivul principal din spatele deciziei de a se renunța la portul audio 3.5 mm. Ei bine, după cum ne indică chiar un proces de teardown

Noul iPhone 7 și a sa versiune phablet numită iPhone 7 Plus sunt primele terminale din portofoliul celor de la Apple ce renunță la utilizarea unui port audio 3.5 mm. Renunțarea la acest element de conectivitate a permis companiei din Cupertino să integreze la bord un motor taptic mai generos - acel motoraș special asociat funcției 3D Touch ce oferă un feedback cu vibrații unice la acele apăsări pe ecran, și mai nou la apăsările pe noul buton home.

Teardown iPhone 7 Plus

Creșterea în dimensiuni a acestei componente de la iPhone 6s la noua generație este una aproape dublă ca dimensiuni, detaliu ce îl puteți vedea în fotografiile din cadrul acestui articol. Se remarcă în cadrul procesului de teardown și măsuri extra de protejare a chip-urilor importante de eventualul contact cu apa.

Teardown iPhone 7 Plus

După cum bine știți, atât varianta de 4.7 inch cât și modelul phablet aduc certificare IP67 pentru rezistență la apă și praf - oferind pe deasupra noi componente hardware precum procesorul quad-core Apple A10 Fusion, noi senzori foto și difuzoare stereo. Rămâne să așteptăm ca cei de la iFixit să pună mâna pe noul smartphone și astfel să avem parte de o prezentare în engleză mai detaliată și să aflăm cât de greu sau ușor este procesul de reparație.

Teardown iPhone 6s

(Motorul taptic de pe iPhone 6s poate fi regăsit chiar sub baterie)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×