iPhone 3G va sosi cu procesorul Intel Atom

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.847 ori
<b>iPhone 3G va sosi cu procesorul Intel Atom</b>Zvonul zilei este despre ce altceva decat despre iPhone, care se pare ca va sosi cu un procesor Intel Atom. Informatia soseste pe fondul sarbatoririi a 40 de ani de existenta a brandului Intel, in Germania, petrecerea formala avand loc in noaptea...

Zvonul zilei este despre ce altceva decat despre iPhone, care se pare ca va sosi cu un procesor Intel Atom. Informatia soseste pe fondul sarbatoririi a 40 de ani de existenta a brandului Intel, in Germania, petrecerea formala avand loc in noaptea precedenta.

Evident, reprezentantii Intel au negat imediat zvonul, dar informatia se potriveste cu ceea ce stiam deja despre parteneriatul Apple-Intel. Aflam si ca noul iPhone va fi putin mai mare decat versiunea actuala, datorita display-ului de mari dimensiuni, fara vreo legatura cu prezenta chipului Atom. Echipa de developeri din Austin, Texas sustinea sus si tare cu o saptamana in urma ca acest chipset este prea mare consumator de energie electrica si are dimensiuni prea mari pentru iPhone, contrazicandu-se cu zvonul venit pe filiera germana.

Intel a incercat sa scape basma curata, afirmand ca reprezentantul sau se refera la MID-uri in general si nu la Apple iPhone, in discursul sau. Interesant este faptul ca oficialul Intel a mentionat ca "un iPhone" va sosi cu procesorul Intel Atom, fara a-l mentiona pe cel 3G. Sa ne asteptam la informatii despre iPhone 3.0 in curand? In ce priveste dimensiunile acestui chipset, va informam intr-un articol anterior ca in 2010 Intel va lansa chipul Moorestown, cu suport grafic integrat si dimensiuni de doar 32 nm. Acesta va fi destinat smartphone-urilor si ar fi perfect pentru un iPhone 3.0 sau 4.0.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×