Produse evoMAG.ro

Urmatorul iPhone va sosi cu suport pentru editare video?

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.104 ori
<b>Urmatorul iPhone va sosi cu suport pentru editare video?</b>Stim deja ca in aceasta vara va sosi pe piata un nou model de iPhone, dar oare stim chiar totul despre acest produs? Un articol al celor de la BusinesWeek pune accentul pe functiile video ale noului terminal, pe care le vom analiza in urmatoarele randuri....

Stim deja ca in aceasta vara va sosi pe piata un nou model de iPhone, dar oare stim chiar totul despre acest produs? Un articol al celor de la BusinesWeek pune accentul pe functiile video ale noului terminal, pe care le vom analiza in urmatoarele randuri.

Redactorul acestui articol, Peter Burrows pune punctul pe "i", afirmand ca nu exista o solutie video mobila simpla, in afara de camerele video compacte, de buzunar. De ce ce nu ar lua si Apple parte la noul val de inovatii din domeniul video, de vreme ce deja au inovat domeniul muzical, mobil si foto?

Nu numai ca noul iPhone ar trebui sa suporte inregistrare video nativa, ci si sa includa solutii de editare video, conform aceluiasi redactor. Aplicatia care se va ocupa de editare va fi poate numita iMovie (de ce nu?) si daca este sa mai speculam un pic, exista si voci care afirma ca noul iPhone va fi capabil de inregistrare video HD.

[Via: Crunchgear.com]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×