ASUS ZenFone 3 ar putea sosi cu scanner de amprente la bord, conform producătorilor de componente taiwanezi

Autor:  | Publicat în:  Asus 573 ori
<b>ASUS ZenFone 3 ar putea sosi cu scanner de amprente la bord, conform producătorilor de componente taiwanezi</b>ASUS şi LG sunt probabil singurii mari producători de smartphone-uri care nu au adoptat scannere de amprente pe terminalele lor principale, dar p&acirc;nă şi LG a cedat trendului pe cel mai nou model Nexus. Ei bine, se pare că următoarea generaţie...

ASUS şi LG sunt probabil singurii mari producători de smartphone-uri care nu au adoptat scannere de amprente pe terminalele lor principale, dar până şi LG a cedat trendului pe cel mai nou model Nexus. Ei bine, se pare că următoarea generaţie de modele ZenFone va aduce această dotare şi pe smartphone-urile ASUS.

Surse din cadrul producătorilor taiwanezi de componente afirmă că ASUS va adopta pentru prima oară tehnologia de recunoaştere a amprentelor pe terminalele ASUS ZenFone 3. Ele ar urma să debuteze în perioada mai - iunie 2016 şi ASUS are toate şansele să utilizeze soluţii de scanare a amprentelor dezvoltate de firma Elan Microelectronics din Taiwan sau Goodix din China.

La capitolul chipseturi, Intel şi Qualcomm vor primi 80% din comenzile pentru ZenFone şi MediaTek 20%. Un senzor ce permite amprentarea utilizatorului ar putea ajunge la un pret de doar 5 dolari anul viitor, pe măsură ce preţurile continuă să scadă. ASUS a avut un an excelent în 2015, cu 20 de milioane de smartphone-uri livrate şi se aşteaptă la 30 de milioane de modele la anul.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×