ASUS ZenFone 3 ar putea sosi cu scanner de amprente la bord, conform producătorilor de componente taiwanezi

598 ori
<b>ASUS ZenFone 3 ar putea sosi cu scanner de amprente la bord, conform producătorilor de componente taiwanezi</b>ASUS şi LG sunt probabil singurii mari producători de smartphone-uri care nu au adoptat scannere de amprente pe terminalele lor principale, dar p&acirc;nă şi LG a cedat trendului pe cel mai nou model Nexus. Ei bine, se pare că următoarea generaţie...

ASUS şi LG sunt probabil singurii mari producători de smartphone-uri care nu au adoptat scannere de amprente pe terminalele lor principale, dar până şi LG a cedat trendului pe cel mai nou model Nexus. Ei bine, se pare că următoarea generaţie de modele ZenFone va aduce această dotare şi pe smartphone-urile ASUS.

Surse din cadrul producătorilor taiwanezi de componente afirmă că ASUS va adopta pentru prima oară tehnologia de recunoaştere a amprentelor pe terminalele ASUS ZenFone 3. Ele ar urma să debuteze în perioada mai - iunie 2016 şi ASUS are toate şansele să utilizeze soluţii de scanare a amprentelor dezvoltate de firma Elan Microelectronics din Taiwan sau Goodix din China.

La capitolul chipseturi, Intel şi Qualcomm vor primi 80% din comenzile pentru ZenFone şi MediaTek 20%. Un senzor ce permite amprentarea utilizatorului ar putea ajunge la un pret de doar 5 dolari anul viitor, pe măsură ce preţurile continuă să scadă. ASUS a avut un an excelent în 2015, cu 20 de milioane de smartphone-uri livrate şi se aşteaptă la 30 de milioane de modele la anul.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×