HTC ar lucra împreună cu HP la un Vive PC, axat pe interacţiunea cu headsetul VR Vive

769 ori
<b>HTC ar lucra împreună cu HP la un Vive PC, axat pe interacţiunea cu headsetul VR Vive</b>Taiwanezii de la HTC se pare că doresc să profite de popularitatea tehnologiei VR, pregătind aparent un Vive PC dezvoltat împreună cu cei de la HP. Computer-ul în cauză va sosi cu componente high-end capabile să redea conținut VR pe un headset compatibil

HTC vrea să îşi dezvolte seria de produse Vive, lucrând mai nou şi la un PC Vive, cu aportul HP, conform celor mai noi zvonuri. Digitimes afirmă că a aflat de la furnizori de componente şi parteneri că HTC are de gând să cumpere PC-uri de la HP şi să le rebranduiască HTC Vive.

Computerele vor fi vândute împreună cu headsetul VR, oferindu-le consumatorilor un sistem pregătit pentru consumul de realitate virtuală. Anii 2017 şi 2018 sunt consideraţi de către IDC drept o perioadă de revenire pentru PC-uri, deci ideea nu e rea. Văzând lupta acerbă dintre ASUS şi Acer în zona de gaming high end, HTC a considerat că merită să se implice.

Înainte să aleagă HP, HTC ar fi explorat alternative precum Micro Star International (MSI) sau Elitegroup Computer Systems (ECS), dar fără a fi mulţumiţi de rezultate. Încă nu avem date clare de lansare pentru aceste PC-uri Vive, dar mă aştept să vedem măcar o prezentare la CES 2017, dacă nu chiar mai devreme. Cum ar suna şi un Steam Machine VR Vive?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×