iPhone 9 ar putea sosi şi într-o variantă cu Face ID, nu doar cu Touch ID; Poate pe iPhone 9 Plus?

747 ori
<b>iPhone 9 ar putea sosi şi într-o variantă cu Face ID, nu doar cu Touch ID; Poate pe iPhone 9 Plus? </b>Una dintre veştile care i-a bucurat pe unii a fost că iPhone 9 (cunoscut o perioadă şi că iPhone SE 2) va aduce înapoi butonul Home cu cititor de amprente inclus. Se pare totuşi că vom vedea încă o versiune

Una dintre veştile care i-a bucurat pe unii a fost că iPhone 9 (cunoscut o perioadă şi că iPhone SE 2) va aduce înapoi butonul Home cu cititor de amprente inclus. Se pare totuşi că vom vedea încă o versiune a acestui telefon care va sosi cu deblocare facială prin Face ID.

Cei de la Macotakara au propagat acest zvon, aparent după câteva discuţii cu furnizori de componente pentru Apple, prezenţi la CES 2020. Aceşti furnizori ar fi spus că Apple pregăteşte şi variante de iPhone 9 cu Face ID, pe lângă cele cu Touch ID. Rezultatul va fi un upgrade de la iPhone 8, cu procesor Apple A13 la interior. Problema e că un urmaş de iPhone 8 care are în mare acelaşi design ar arăta bizar cu breton şi ar ajunge să fie butucănos.

iPhone 9

Vă puteţi imagina un ecran mic de 4.7 inch care primeşte şi breton? Pe de altă parte dacă nu avea breton ar fi avut "bărbie" în care să stea butonul Home cu Touch ID... deci e doar o mutare a muchiei groase de jos sus. Mai nou se vorbeşte şi de un iPhone 9 Plus, care ar trece la o diagonală de 5.4 inch, ar avea muchii mai înguste şi personal cred că această versiune primeşte senzorul TrueDepth, iar cea mică rămâne la Touch ID.

Sursele mai vorbesc şi despre o cameră singulară de mari dimensiuni montată în spate, 3 GB RAM la bord şi 399 de dolari ca preţ de pornire. Teoretic telefonul ar trebui să vină în această primăvară, într-un eveniment Apple care ne-ar aduce şi noi modele iPad Pro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×