Primul smartwatch OnePlus ar putea debuta în primăvara anului viitor, alături de OnePlus 8

1.208 ori
<b>Primul smartwatch OnePlus ar putea debuta în primăvara anului viitor, alături de OnePlus 8</b>OnePlus e pe cai mari în 2019, după ce a lansat nu mai puţin de 4 telefoane în acest an, dar şi un prim televizor. Impulsionaţi de această extindere în alte domenii, chinezii ar dori să se ducă şi în alte zone, precum cea a purtabilelor

OnePlus e pe cai mari în 2019, după ce a lansat nu mai puţin de 4 telefoane în acest an, dar şi un prim televizor. Impulsionaţi de această extindere în alte domenii, chinezii ar dori să se ducă şi în alte zone, precum cea a purtabilelor. Azi aflăm că în 2020 am putea vedea alături de OnePlus 8 şi un ceas inteligent OnePlus.

În zona purtabilelor au început să crească tot mai mult Xiaomi şi Huawei în ultima vreme, mai degrabă prin brăţări de fitness, decât prin ceasuri deştepte. Cunoscând OnePlus, cred că vor dori să vină cu ceva deosebit în zona smartwatch, eventual cu un dispozitiv cu Android Wear reinterpretat prin Oxygen OS. Problema e că am văzut deja primele recenzii ale lui OnePlus TV şi nu sunt măgulitoare. Asta ne arată că nu totul merge bine când te extinzi.

Compania chineză mai produce şi căşti wireless, care nu sunt chiar rele totuşi, deci ceva speranţă de dispozitive quality avem. Imaginea pe care o vedeţi mai sus este o schiţă cu o propunere de design pentru un ceas OnePlus, care ar veni chiar de la cofondatorul OnePlus. Proiectul datează deja de câţiva ani, iar forma circulară şi corpul gros al ceasului mă duc cumva cu gândul la Motorola Moto 360.

OnePlus Watch ar sosi în mai 2020 odată cu OnePlus 8. Probabil va avea CPU Snapdragon Wear, 4 sau 8 GB memorie on board, 1.5 GB RAM să zicem, şi un ecran de 1.39 inch, dacă îmi permiteţi să speculez. Evident va fi un OLED şi aş paria şi pe senzor de puls, eventual şi cu EKG şi funcţii specializate de fitness.

Va fi greu să concurezi cu Amazfit-urile totuşi, cu Apple Watch, cu Huawei GT-uri şi cu cine ştie ce pregăteşte Google după achiziţia Fitbit.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×