Aşa numitul iPhone 9 ar sosi în două versiuni în 2020; Nume nou pentru iPhone SE 2?

3.290 ori
<b>Aşa numitul iPhone 9 ar sosi în două versiuni în 2020; Nume nou pentru iPhone SE 2?</b>Zvonurile despre iPhone SE 2 cred că au început să fie mai răspândite decât cele despre iPhone 12... Auzisem pe final de 2019 ca iPhone SE 2 ar putea să primească două variante, inclusiv una cu Plus în nume. Acum descoperim că terminalul se numeşte mai..

Zvonurile despre iPhone SE 2 cred că au început să fie mai răspândite decât cele despre iPhone 12... Auzisem pe final de 2019 ca iPhone SE 2 ar putea să primească două variante, inclusiv una cu Plus în nume. Acum descoperim că terminalul se numeşte mai nou iPhone 9 şi revine pe tapet teoria celor două variante.

Sursa noilor informaţii este Digitimes, adânc conectată la furnizorii de componente Apple. iPhone SE 2 ar urma să fie numit iPhone 9, ceea ce nu ar fi chiar bizar, având în vedere că adopta un design de iPhone 8. Digitimes îşi bazează speculaţia pe surse din lanţul de furnizori şi anume Chipbond Technology. Această companie produce cipurile driver pentru ecranele LCD de iPhone, iar firma ar fi lăsat să se înţeleagă că a primit comenzi pentru două variante diferite de telefon.

Sunt mai multe teorii aici: fie Apple are ecranele de iPhone 9 furnizate de companii diferite ce au nevoie de drivere diferite, fie e vorba despre mărimi diferite de ecrane. Toamna trecută aflam că iPhone SE 2 ar trebui să debuteze în martie 2020, cu corp de iPhone 8, procesor de iPhone 11. Teoretic ar avea ecran de 4.7 inch, 3 GB RAM, procesor Apple A13 şi o cameră duala similară cu cea de pe iPhone XS. Circulă şi un preţ de 399 de dolari.

Am văzut şi un concept de iPhone SE 2 convertit în iPhone 11 Mini pe final de 2019, dar nu părea foarte plauzibil. iPhone SE 2/ iPhone 9 ar fi un telefon important pentru Apple, mai ales că speculaţiile indică faptul că ar urma să se vândă peste 30 de milioane de unităţi din acest terminal. Nu ştim mare lucru despre iPhone 9 Plus/ iPhone SE 2 Plus, dar putem bănui că are mai mult RAM, cameră mai bună şi un ecran de peste 5 inch, poate chiar peste 6 inch.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×