Cutia cu surprize? Dezambalarea Nokia N95

2.617 ori
<b>Cutia cu surprize? Dezambalarea Nokia N95</b>In asteptarea iPhone-ului, N95 reprezinta un alt motiv sa devenim nerabdatori in continua cautare a telefonului perfect. Cum unii dintre noi sunt mai norocosi, un fericit posesor al modelului N95 a tinut sa impartaseasca experienta sa cu restul...

In asteptarea iPhone-ului, N95 reprezinta un alt motiv sa devenim nerabdatori in continua cautare a telefonului perfect.

Cum unii dintre noi sunt mai norocosi, un fericit posesor al modelului N95 a tinut sa impartaseasca experienta sa cu restul comunitatii virtuale. Steve a despachetat cu grija telefonul, prezentand intreaga operatiune intr-un scurt film pe care-l puteti vedea mai jos:

Desi Steve se declara destul de surprins, N95 este un telefon ce afiseaza un look standard, o carcasa argintie si o grosime relativ mare. Noul model Nokia are un display de 2,6 inch si o memorie interna de 150 Mb, destul de putin, avand in vedere memoriile cu care se etaleaza noile telefoane concurente. Camera de 5 Megapixeli si GPS-ul sunt insotite de tehnologia Wi-fi si un chip 3D gaming de la ATI. Manualul va fi mai mult decat necesar pentru a face utilizarea lui N95 cat mai usoara, dar din cate putem vedea in filmulet Nokia ne ofera un veritabil roman.

Sa il invidiem pe Steve? Nu putem judeca inca valoarea adevarata a ultimei inventii de la Nokia, caci nu am vazut telefonul "la lucru". Sa fie N95 un rival pentru iPhone? Timpul ne va da raspunsul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×