iPhone in varianta Verizon, din 2011; confirmat de New York Times

1.339 ori
<b>iPhone in varianta Verizon, din 2011; confirmat de New York Times</b>Dupa ce aflasem ca Wall Street Journal a descoperit faptul ca Apple lucreaza la o versiune a lui iPhone 4 pentru operatorul Verizon Wireless, iata ca inca o sursa de incredere confirma informatia: New York Times. Au trecut mai bine de 3 ani de cand primul...

Dupa ce aflasem ca Wall Street Journal a descoperit faptul ca Apple lucreaza la o versiune a lui iPhone 4 pentru operatorul Verizon Wireless, iata ca inca o sursa de incredere confirma informatia: New York Times. Au trecut mai bine de 3 ani de cand primul iPhone a fost lansat si in aceasta perioada AT&T a vandut telefoanele Apple in exclusivitate in SUA. Sa fi venit momentul pentru o schimbare?

Aceasta strategie a fost conceputa atat din cauza cresterii in popularitate a lui Android, cat si a amenintarii lui Windows Phone 7, care va debuta maine. In plus, au existat numeroase plangeri cu privire la calitatea semnalului retelei AT&T, in vreme ce Verizon sta mai bine la capitolul acoperire. Avand in vedere faptul ca acest operator este in stadiul final al lansarii unei retele LTE 4G, speram chiar ca noul iPhone sa suporte acest tip de conectivitate.

Sansele sunt destul de mari ca handsetul Apple creat pentru Verizon sa fie identic cu cel din reteaua AT&T, dar n-ar strica si o surpriza din partea Apple, fie ca e vorba de conectivitate 4G sau o antena mai buna. Surse interne afirma ca lansarea lui iPhone 4 prin Verizon Wireless va avea loc in primul trimestru al anului viitor.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×