iPhone 7 va avea 32 GB ca varianta de stocare de pornire, corpul său va fi rezistent la apă conform WSJ

2.246 ori
<b>iPhone 7 va avea 32 GB ca varianta de stocare de pornire, corpul său va fi rezistent la apă conform WSJ</b>Pe lângă modificările de ordin hardware aflate în prim plan se pare că cei de la Apple plănuiesc să ofere pe varianta standard a lui iPhone 7, 32 GB spațiu de stocare. Până acum compania aducea pe piață modele de bază cu doar 16 GB memorie flash internă

Teoriile despre iPhone 7 au darul de a se schimba cam o dată pe săptămână, iar azi aflăm câteva detalii noi de la Wall Street Journal. O veste bună e că modelul de bază va avea acum 32 GB stocare, deci dispare versiunea de 16 GB.

În ziua de azi, când unele jocuri ocupă şi 3 GB, iar utilizatorii filmează 4K la concerte, 16 GB chiar nu mai erau de ajuns. Aceeaşi sursă vorbeşte despre o carcasă rezistentă la apă pe noul iPhone. Acesta ar putea fi şi unul dintre motivele pentru care Apple a scăpat de jackul audio, iar WSJ continuă afirmând că noul design aduce şi decupaje ale antenelor mutate spre extremităţile handsetului.

Renunțarea la jackul audio ar fi fost decisă şi pentru a scădea talia noului smartphone, iar portul Lightning va prelua şi rol de conector pentru căşti. iPhone 7 ar urma să aibă un modul de cameră mai mare, iar iPhone 7 Plus rămâne cu acel setup dual camera, beneficiind de tehnologiile achiziţiilor Apple PrimeSense sau LinX.

Pe lista de zvonuri se mai află şi un buton Home cu Force Touch, un procesor Apple A10 la interior şi 2 GB RAM. iPhone 7 Plus ar urma să aducă 3 GB RAM. Toate acestea sunt plauzibile, mai ales dacă nu apar probleme cu producţia, cum se zvonea la un moment dat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×