Noul Yahoo Messenger suporta apelare video pe iPhone, Android si PC

2.642 ori
<b>Noul Yahoo Messenger suporta apelare video pe iPhone, Android si PC</b>Yahoo Messenger va face in curand trecerea la un nou nivel de comunicare, prin interactiunea utilizatorilor Android cu cei de iPhone 4 si PC. Astfel, noua versiune de Messenger va suporta apelare video pe PC, iPhone si telefoane Android, conform Phone...

Yahoo Messenger va face in curand trecerea la un nou nivel de comunicare, prin interactiunea utilizatorilor Android cu cei de iPhone 4 si PC. Astfel, noua versiune de Messenger va suporta apelare video pe PC, iPhone si telefoane Android, conform Phone Arena. Mai mult, utilizatorii vor putea organiza videoconvorbiri de pe o platforma pe alta, fara probleme.

La ora actuala, Yahoo are 81 de milioane de utilizatori la nivel mondial. Trebuie mentionat ca T-Mobile anunta la inceputul saptamanii ca va lansa o versiune noua a smartphone-ului myTouch, care vine cu o camera frontala si o aplicatie incorporata Yahoo pentru videoconvorbiri. In vreme ce omologul acestei aplicatii pe iPhone, FaceTime functioneaza doar cand ambele persoane implicate in videoconvorbire sunt in zone cu acoperire WiFi, sistemul Yahoo poate functiona si printr-o conexiune wireless oferita de operatorii de telefonie.

Exista si alternative la aceste doua aplicatii: Fring si Tango, care de asemenea permit apelarea video via 3G si WiFi. Revenind la aplicatia Yahoo cu functie de video chat inclus, ea va fi lansata prin Apple App Store, sub forma de update pentru softul deja existent. Se pare ca FaceTime are concurenti seriosi si chiar mai performanti si ne pregatim pentru o suprasolicitare a retelelor operatorilor telecom, de indata ce noul Messenger, Fring si Tango vor intra in actiune.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×