Limera1n, un jailbreak pentru orice terminal iOS 4.0 - 4.1

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.111 ori
<b>Limera1n, un jailbreak pentru orice terminal iOS 4.0 - 4.1</b>Celebrul (si foarte tanarul) hacker geohot a revenit, de aceasta data cu o noua metoda de jailbreak, cunoscuta drept limera1n. Aceasta este compatibila cu iPhone 3GS, iPod Touch 3G, iPad, iPhone 4 si iPod Touch 4G. Proaspat lansat aseara, softul necesar...

Celebrul (si foarte tanarul) hacker geohot a revenit, de aceasta data cu o noua metoda de jailbreak, cunoscuta drept limera1n. Aceasta este compatibila cu iPhone 3GS, iPod Touch 3G, iPad, iPhone 4 si iPod Touch 4G. Proaspat lansat aseara, softul necesar pentru jailbreak a atins deja versiunea RC 1 Beta 4 si poate fi descarcat de aici.

iPhoneForum.ro ne ofera si un ghid detaliat pentru procesul de jailbreak, unde dealtfel puteti discuta cu alti utilizatori de iPhone avizati. Retineti ca limera1n poate efectua procesul de jailbreak pentru orice model iOS 4.0 - 4.1 si chiar si pe iPad, care ruleaza iOS 3.2.2.

Primele versiuni lansate de geohot aseara erau pline de buguri, de aceea am ajuns la varianta beta 4 si probabil vom mai vedea update-uri in urmatoarele zile. Softul este acum compatibil cu iPhone 3GS cu bootrom nou, dupa ce primele versiuni nu ofereau aceasta optiune. Daca sunteti posesori de iPhone 4 si doriti sa decodati terminalul exista si un tutorial pentru acest proces aici, pentru a realiza un update la iOS 4.1 fara update de baseband.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×