iPhone inregistreaza acum video cu ajutorul lui ushow

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.178 ori
<b>iPhone inregistreaza acum video cu ajutorul lui ushow</b>In cazul in care v-ati simtit vreodata frustrat de faptul ca iPhone nu suporta inregistrare video, a venit momentul ca terminalul produs de Apple sa-si rascumpere greselile, prin intermediul video recorderului ushow, dupa ne informeaza prietenul nostru...

In cazul in care v-ati simtit vreodata frustrat de faptul ca iPhone nu suporta inregistrare video, a venit momentul ca terminalul produs de Apple sa-si rascumpere greselile, prin intermediul video recorderului ushow, dupa ne informeaza prietenul nostru Boioglu.

Doritorii se pot inscrie astazi pe lista de testeri ai noii aplicatii, care nu doar inregistreaza clipuri video, ci si permite utilizatorilor sa le uploadeze pe site-uri populare de video sharing, de la YouTube la Myspace, Flickr sau Metacafe. De mentionat este faptul ca utilizatorul de iPhone dotat cu aceasta aplicatie va putea  sa controleze compresia audio/video a clipului respectiv, folosind si o "rama" virtuala in cazul in care activeaza aceasta optiune.

La ora actuala procesul de inregistrare nu este disponibil, iar site-ul ushow.com, ne informeaza ca va trebui sa revenim in aceasta seara pentru a intra in randul testerilor sai. Suntem cu ochii pe aceast nou feature care rezolva poate cea mai importanta lipsa a telefonului produs de Apple: suportul pentru inregistrare video. Acum ramane doar sa inventam o aplicatie care sa transforme terminalul intr-unul 3G... sau sa asteptam pana in iunie, cand iPhone 3G va debuta pe piata americana.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×