iPhone 7 Plus realizează fotografii excelente şi la US Open, cu jocuri excelente de lumini şi umbre

1.566 ori
<b>iPhone 7 Plus realizează fotografii excelente şi la US Open, cu jocuri excelente de lumini şi umbre</b>După seria de fotografii capturate cu iPhone 7 Plus la un meci de rugby, iată că astăzi aruncăm o privire asupra unor noi imagini care de această dată au fost realizate la US Open. Chiar Tim Cook a postat câteva dintre aceste fotografii pe Twitter și ne

După ce am văzut iPhone 7 Plus în acţiune la un meci din NFL, realizând fotografii foarte bune şi practic fără cusur, încă o competiţie sportivă s-a bucurat de atenţia primului iPhone cu camera duală. E vorba despre faimosul US Open, care s-a încheiat în ultimele zile.

Mostra foto iPhone 7 Plus

Fotografiile low light au fost şi pe placul lui Tim Cook, care a partajat pe Twitter câteva dintre ele. De această dată spre deosebire de meciul NFL, telefonul a avut de lucrat cu condiţii mai dure, un mediu inchis și cu acoperis, mai multe umbre şi chiar cu întunericul de la apus. Cele mai noi reclame pentru iPhone 7 promit de altfel şi o fotografiere low light excelentă.

Mostra foto iPhone 7 Plus

Vorbim de două telefoane, ce vin atât cu stabilizare optică, cât şi deschidere F/1.8 şi captură de culoare wide. iPhone 7 Plus are şi avantajul unui al doilea senzor de 12 MP, al lentilei telephoto de 56 mm, plus deschidere F/2.8 şi zoom optic 2X. Am mai văzut fotografii făcute la apus, pe stadioane şi arene, dar niciodată atât de spectaculoase, bine iluminate şi fără vreo problemă de reglaj de dynamic range în condiţii cu adevărat dure.

A se remarca și culorile ce nu estompează sau diluează deloc la apus. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×