Primul video cu iPhone 7 poposește pe web; vedem variantele pe gri și argintiu

1.856 ori
<b>Primul video cu iPhone 7 poposește pe web; vedem variantele pe gri și argintiu</b>În ultima perioadă pe web s-au tot perindat schițe, randări, dar și fotografii cu iPhone 7 - un telefon pe care îl așteptăm în această toamnă. Astăzi însă avem ocazia să privim asupra unui scurt clip video în care ni se prezintă cele două variante de

Dacă numeroase schițe, randări și imagini cu iPhone 7 s-au tot perindat în mediul online o bună perioadă de timp, astăzi este momentul să privim asupra unui clip video. În cele 6 secunde cât durează acest material, putem vedea carcasele destinate noului smartphone Apple, fiind afișate aici modelele pe gri și argintiu. 

Așa cum am descoperit deja, schimbările la capitolul design vor fi unele minore - printre acestea numărându-se benzile pentru antene ceva mai diferite față de cele întâlnite pe iPhone 6s, renunțarea la jack-ul audio, respectiv creșterea în grosime. Noutăți vom primi totuși în zona hardware unde este așteptat procesorul Apple A10, un chip de 2 sau 3 GB memorie RAM și un modul de 32 GB spațiu de stocare pe versiunea standard.

De asemenea vom avea parte și de o cameră foto actualizată, iar printre alte dotări vehiculate se numără un buton Home cu tehnologia Force Touch, și o creștere a bateriei de la 1750 mAh pe 6s la 1960 mAh. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×