iPhone legat de gat cu iTunes

954 ori
<b>iPhone legat de gat cu iTunes</b>Apple intentioneaza sa faca iTunes indispensabil pentru utilizatorii sai, dandu-le posibilitatea de a-si folosi conturile create special pentru acest serviciu pe iPhone. Daca nu posedati o carte de credit, nu ar trebui sa asteptati la prea mult de la...

Apple intentioneaza sa faca iTunes indispensabil pentru utilizatorii sai, dandu-le posibilitatea de a-si folosi conturile create special pentru acest serviciu pe iPhone.

Daca nu posedati o carte de credit, nu ar trebui sa asteptati la prea mult de la aplicatia celor de la Apple, extrem de folositoare pentru sincronizarea playlisturilor si a clipurilor video. Este adevarat ca majoritatea noilor terminale vor folosi iTunes din start, acest feature ducand mai departe legatura formata recent intre cartea de credit si accesul la anumite aplicatii. Am putut vedea acest lucru si in cadrul Passport/Windows Live de la Microsoft, iar actuala optiune oferita de Apple este echivalentul obtinerii unui cont Zune sau Xbox Marketplace inainte de a folosi capacitatile lui Windows Mobile 6 pe un smartphone.

Nu stim inca daca suportul oferit pentru clientii iTunes va fi acelasi cu cel oferit pentru produsele vandute de AT&T. Apple se foloseste de celebrul serviciu si de aplicatia atasata, pentru a mentine o relatie comerciala cu clientii sai, in afara operatorului AT&T. Astfel compania ce va lansa iPhone in curand reuseste sa nu depinda de serviicile unui operator, vanzand propriile softuri cumparatorilor, sau mai bine zis accesul la acestea.

Exista si zvonuri conform carora vom putea sincroniza atat playlisturile si clipurile prin iTunes, cat si agenda telefonica, dar detaliile sunt destul de putine in aceasta privinta. Numaratoare inversa pana la lansarea oficiala a celui mai celebru terminal continua si au mai ramas doar 15 zile pana vom descoperi ce inseamna suport iTunes pe iPhone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×