Samsung UpStage - Scufita Rosie

Autor:  | Publicat în:  Samsung 949 ori
<b>Samsung UpStage - Scufita Rosie</b>Noul terminal de la Samsung este un dual-side si va fi curand disponibil intr-o inedita nuanta rubinie, pastrand aceeasi lista de dotari tehnice. Samsung UpStage se numara prin telefoanele stilate dintre cele oferite de Sprint, cu designul sau dual-face...

Noul terminal de la Samsung este un dual-side si va fi curand disponibil intr-o inedita nuanta rubinie, pastrand aceeasi lista de dotari tehnice.

Samsung UpStage se numara prin telefoanele stilate dintre cele oferite de Sprint, cu designul sau dual-face creat special pentru functiile muzicale, dar si pentru apeluri vocale. Totusi, terminalul nu participa la campania de actiuni caritabile Red, dupa cum face omologul sau la capitolul culoare, Motorola Red RAZR, disponibil de asemenea prin Sprint.UpStage Red pastreaza designul slim al modelului original, avand o grosime de doar 0.4 inch.

De asemenea telefonul pastreaza aceeasi lista de specificatii tehnice, printre care si accesul la serviciile Power Vision, oferite de Sprint, Bluetooth stereo si extensii de memorie microSD pentru a va stoca melodiile preferate. Handsetul este dotat si cu o camera de 1.3 megapixeli si un accesoriu pentru baterie care mareste durata acesteia pana la 6.3 ore in modul convorbire sau 16 in standby. Ca si UpStage-ul original, acesta va costa 100 de dolari si va fi disponibil din data de 18 iunie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×