iPhone nu va ocoli Romania!

Autor:  | Publicat în:  Apple 10.292 ori
<b>iPhone nu va ocoli Romania!</b>Data de 29 iunie este deja celebra datorita faptului ca, atunci vom avea sansa in sfarsit sa asistam la mult-asteptata lansare a terminalului mobil de la Apple, iPhone. Totusi nu cunoastem inca o data sigura de lansare a telefonului in Europa. Integrated...

Data de 29 iunie este deja celebra datorita faptului ca, atunci vom avea sansa in sfarsit sa asistam la mult-asteptata lansare a terminalului mobil de la Apple, iPhone. Totusi nu cunoastem inca o data sigura de lansare a telefonului in Europa.

Integrated Romanian Information Systems  - Apple IMC este distribuitorul exclusiv in Romania al produselor Apple si probabil firma care va aduce iPhone in Romania, incantand utilizatorii care asteapta nerabdatori lansarea. Cristian Teodorescu, business managerul companiei I.R.I.S a confirmat faptul ca vom vedea telefonul de la Apple si in magazinele autohtone, mentionand faptul ca nu se cunoaste inca o data certa cand acesta va fi disponibil, pretul fiind la randul lui la fel de incert.

Cu 15 zile inainte de lansarea oficiala, Apple poarta discutii cu operatorii GSM din Europa, urmand sa pregatesca sosirea terminalului pe "batranul continent". Dupa finalizarea tratativelor vor incepe procesele de training in cadrul companiilor operatorilor europeni locali. Astfel clientii vor putea beneficia de servicii de calitate in toate tarile in care iPhone va fi pus in vanzare. Fenomenul iPhone va capata amploare si in Romania, odata cu lansarea sa europeana si stabilirea unui pret fix si a unui operator standard pentru celebrul terminal.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×