"iPhone Mini", o copie chinezeasca foarte reusita (Video)

2.689 ori
<b>"iPhone Mini", o copie chinezeasca foarte reusita (Video)</b>Daca va place faimosul iPhone, dar ati prefera un handset mai ieftin si cu functii in plus, aruncati o privire acestui terminal, pe numele sau "iPhone Mini". El este aparent obisnuita "chinezarie", iar pentru mai multe detalii, aruncati o privire asupra...

Daca va place faimosul iPhone, dar ati prefera un handset mai ieftin si cu functii in plus, aruncati o privire acestui terminal, pe numele sau "iPhone Mini". El este aparent obisnuita "chinezarie", iar pentru mai multe detalii, aruncati o privire asupra acestui clip de prezentare:

Dintre functiile telefonului, o remarcam imediat pe cea TV, la care isi aduce aportul antena incorporata in handset, care permite receptionarea gratuita a posturilor de televiziune. Mini are marimea unei carti de credit si opereaza in retele GSM 900/1800. Avem de-a face cu un telefon dual SIM, cu suport dual standby si trebuie sa aflati ca ambele sale cartele SIM pot functiona simultan fara probleme.

Meniul utilizat de handset este Dragwiz, care aminteste vag de TouchWiz, de pe telefoanele Samsung, iar daca Mini v-a cucerit deja, il puteti achizitiona prin www.dualsimmobileshop.co.uk, care nu aplica taxe tarilor din UE. Dupa cum puteti observa, terminalul arata exact ca iPhone, ba chiar are inscriptionat si logo-ul Apple in partea sa din spate.

Touchscreen-ul sau va suporta interactiune prin intermediul unui stylus, iar interfata telefonului aminteste de cea de pe iPhone, iconurile fiind aceleasi, dar in plus descoperim functia "Magic Desktop", care permite "tararea" iconurilor utile pe ecranul Home, dintr-o bara laterala.

Am fost dezamagiti de lookul playerului audio, video si cel al galeriei foto, dar nu le poti avea pe toate, nu-i asa? Un avantaj al lui iPhone Mini este faptul ca poti asculta melodii, in timp ce navighezi prin meniuri, iar handsetul mai vine si cu radio FM, un e-book reader si suport pentru inregistrare video.

Cine mai are nevoie de iPhone?

Sursa: [Youtube.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×