iPhone nano si shuffle, zvonuri fara fundament

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.344 ori
<b>iPhone nano si shuffle, zvonuri fara fundament</b>Exista de ceva vreme speculatii ca Steve Jobs ar pregati o versiune mai mica si ieftina a lui iPhone, dar cele mai noi zvonuri dau terminalul drept sigur pentru perioada de iarna a acestui an. Analistii se asteapta ca Apple sa mai lanseze cel putin inca 3...

Exista de ceva vreme speculatii ca Steve Jobs ar pregati o versiune mai mica si ieftina a lui iPhone, dar cele mai noi zvonuri dau terminalul drept sigur pentru perioada de iarna a acestui an.

Analistii se asteapta ca Apple sa mai lanseze cel putin inca 3 sau 4 versiuni ale lui iPhone, printre care si una disponibila la pretul de 99 de dolari, cauzand o explozie a pietei. Tot ce trebuie sa faca producatorul este sa astepte ca publicul sa-si piarda interesul fata de modelele actuale si sa dispara cozile din fata magazinelor. Altfel, Apple si-ar ucide propriul proiect din start, facand dintr-un eventual iPhone nano un rival al primelor 2 modele.

Un articol de la Daily Mail sugereaza faptul ca noul telefon va fi disponibil in magazinele britanice in perioada Craciunului la un pret mai mic de 300 de dolari. Ca sursa "de incredere" este citata o persoana "din industrie", care afirma ca noul iPhone va avea forma unui iPod nano. Aceasi sursa afirma ca handsetul va dispune de un touch wheel in partea din spate si un display in partea frontala. Astfel, numerele vor fi formate din spate, feature prezent si la un patent depus de Apple anul trecut.

Cu o doza de umor, ne putem imagina si un iPhone Shuffle, care formeaza numere de telefon la intamplare, dar mai multe detalii despre acesta in clipul urmator:

Clip:

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×